om M&M - The Bagel Cafe

Hvem er M&M - The Bagel Cafe

M&M – The Bagel cafe Århus blev født af en kærlighed til mennesker og en vision om at bygge en restaurant, hvor folk kan komme sammen for at nyde fantastisk mad, drikke og en fantastisk service i hjemlige omgivelser. Efter at have oprettet en menu, hvor kun fantasien sætter grænser for lige præcis den bagel/sandwich kombination du søger.  

Hos M&M – The Bagel Cafe investerer vi i at købe de fineste og friskeste ingredienser til at samle og levere, hvad vi anser for at være en mindeværdig madoplevelse.  

 Gennem hvert element i vores restaurant tilstræber vi at berige og tilfredstille alle vores kunder.

M&M The Bagel Cafe – Århus bedste bagel og juice

Tandoori sandwich removebg preview 2
Lemon Mojito Mint removebg preview 2

Hvad er Vores kerneværdier

Vi hjælper med at skabe en fremtid med kvalitets, sikre og bæredygtige fødevarer, fordi hvordan vores mad produceres, og hvor den kommer fra, og hvad den indeholder betyder noget for vores kunder, samfund og miljøet. 

Det er ikke nok bare at servere lækkert mad. Vi har 100% fokus på hvilke råvare vi servere til vores kunder. se hvordan vi bevæger os mod ingen konserveringsmidler, ingen kunstige smagsstoffer og ingen farver fra kunstige kilder

Vores mål gennem ernæringsmæssige ansvarlighed er at skabe et menutilbud, der hjælper tusinder af daglige forbrugere med at nå deres livsstils mål for sundhed og nydelse. Vi tilstræber at tilbyde en række gode smagssandwicher, salater, juice og smoothies der er kalorie ansvarlige.